Calvin Klein In2u Men Edt 150 ml Parfüm

Kategori
Marka
Stok Kodu
ABKMRZ45
Kargo
Ücretsiz Kargo
Taksitlendirme
Kozmetik Ürünlerinde Yasa Gereği Taksitlendirme Yapılamamaktadır.
296,58 TL den başlayan taksitlerle!!
1.649,95 TL
Paylaş :
 
Calvin Klein In2u Men Edt 150 ml Parfüm
Ürün İçeriği : Kokunun tepe notasında tangelo, limon gin fizz, pomela yaprakları; Kalp notasında; pimiento, shiso yaprakları, kakao ve dip notasında soğuk musk, beyaz sedir ve vetiver var.
Mililitre bilgisi : 150ml
Ürün çeşidi : Eau de toilette
Kullanım şekli : Temiz tene veya kıyafetinize istenilen sıklıkta uygulayabilirsiniz.
Cinsiyet : Erkek
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Calvin Klein In2u Men Edt 150 ml Parfüm Esans:Fresh, Çiçeksi Calvin Klein IN2U Men, arzularının ve tutkularının peşini asla bırakmayan erkeklere özel. Enerjik, dur durak bilmeyen, baştan çıkarıcı. Yarattığı tazelik ve canlılık hissiyle yeni neslin vazgeçilmezleri arasına girecek CK IN2U 30 yıldan beri, dünyadaki popüler kültür hareketlerini sezerek yepyeni trendler yaratan Calvin Klein markasının son parfümü. Yazılı iletişimin artık kültürel yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu kanıtlarcasına, ilk kez bir marka mesajlaşma dilinde kullanılan bir sözcüğü parfümünde isim olarak kullanıyor. Üst Notası: Tangelo, Limon Gin Fizz, Greyfurt Yaprağı Orta Notası: Pimiento, Shiso Yaprağı, Kakao Alt Notası: Soğuk Musk, Beyaz Sedir, Vetiver ABKMRZ45
Calvin Klein In2u Men Edt 150 ml Parfüm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.